[DANI EUROPE] POZIV NA RADIONICU Tržišni rizik – prijetnja svakom startupu koju možemo otkloniti

O startup životu čujemo uzbudljive uspješne priče no zbog raznih nesigurnosti na tržištu, čak više od devedeset posto projekata propadne i o njima se ne govori. Koje sve vrste rizika postoje, koja je razlika te kako se startupi mogu obraniti od opasnosti koje oni nose, saznajte na radionici „Tržišni rizik – prijetnja svakom startupu koju možemo otkloniti“.

Radionica će se održati u srijedu, 10. svibnja 2023. godine, od 9 do 13 sati, u prostorijama Proizvodnog parka Torpedo (konferencijska dvorana, 1.kat), na adresi Milutina Barača 60, Rijeka u sklopu događaja Dani otvorenih vrata. Polaznici radionice imat će priliku čuti od predavača Filipa Stipančića i Mire Hegedića iz inovacijske agencije Lean Startup Hrvatska, kako uspješno definirati ideju i problem vašeg startupa te kako bolje pozicionirati startup na tržištu.

Uz to, predavači će dati uvid u metodologiju Lean Startupa koja će koristiti svim polaznicima u definiranju najrizičnije pretpostavke te korisničkog segmenta. Na radionici će sudionici kroz timski rad koristeći primjere moći definirati ključni problem koji njihov rješavaju te najrizičniju pretpostavku koju je potrebno testirati. Predavači će koristiti suvremene i zanimljive primjere startupa koje će pružiti sudionicima uvid u širi poduzetnički ekosustav.

Lean Startup Hrvatska osnovana je u svrhu pružanja podrške i edukacije startup, poduzetničkoj i akademskoj zajednici u primjeni alata za učinkoviti razvoj novih proizvoda i usluga. Kroz svoje djelovanje želimo ostaviti trag u razvoju inovativnosti, poduzetništva i poduzetničkog znanja u Hrvatskoj te doprinijeti stvaranju zdrave ekonomije, temeljene na znanju i inovativnosti.

Prijave se zaprimaju na info@porin.hr