[NAJAVA] TORPEDO DAYS 5 + 22

Pozivamo Vas na peti po redu TORPEDO DAYS koji će se održati 3. i 4. listopada 2023. godine s početkom u 12:00 sati u prostorima Proizvodnog parka Torpedo (Riječka razvojna agencija Porin d.o.o., Milutina Barača 60/I. kat, konferencijska dvorana).

Događanje organiziramo u suradnji s Riječkom razvojnom agencijom Porin d.o.o. i Gradom Rijekom – Upravnim odjelom za gospodarstvo, razvoj, ekologiju i europske projekte.

Sudionici događanja su predstavnici privatnog i javnog sektora te sveučilišta koji će imati priliku iznijeti svoja razmišljanja s obzirom na potrebe i mogućnosti razvoja primjenom novih tehnologija. Upravo zato je Proizvodni park Torpedo odlično mjesto za takvu raspravu gdje se potiče razvoj i primjena aditivnih tehnologija.

Ovoga puta predstavit će se projekti u industriji 3D printa, a uspješni mladi u proizvodnoj industriji sudjelovat će u panel raspravi. Na panel raspravi sudjelovat će mladi koji su zaposleni ili su vlasnici poduzeća u proizvodnoj industriji. Iznijet će svoja iskustva, što ih motivira te kako i drugi mladi mogu postati uspješni u proizvodnoj industriji.

Broj mjesta za sudionike je ograničen.
Prijave za događanje 3. listopada 2023. su obavezne i zaprimaju se ovdje.

Drugi dan događanja održat će se Investor Day na kojem će poduzetnici imati priliku predstaviti svoje inovativne ideje investitorima.

Broj mjesta za sudionike je ograničen.
Prijave za INVESTOR DAY su obavezne i zaprimaju se ovdje.