Predstavljanje Enterprise Europe Network (EEN)

EUROPE DIRECT Rijeka i STEP RI d.o.o. (partner EEN) pozivaju vas na predstavljanje Enterprise Europe Network (EEN) koje će se održati u utorak, 14. lipnja 2022. godine s početkom u 10.00 sati
u prostorima Proizvodnog parka Torpedo, Riječka razvojna agencija Porin d.o.o., Milutina Barača 60/I. kat, konferencijska dvorana.
Naglasak će se staviti na: Pomaganje poduzećima da inoviraju i rastu internacionalno u sklopu najveće mreže potpora za mala i srednja poduzeća (MSP).

Organizatori događanja su informacijski centar EUROPE DIRECT Rijeka i STEP RI d.o.o., nositelj Europske poduzetničke mreže na području Istarske, Primorsko‑goranske i Ličko‑senjske županije.

Usluge EEN mreže prvenstveno su kreirane za male i srednje poduzetnike (MSP), ali su dostupne i poduzetničkim potpornim institucijama, istraživačkim centrima i sveučilištima u cijeloj Europi.

Poduzetnici će moći čuti o Europskoj poduzetničkoj mreži, koje besplatne usluge nudi EEN, a time i STEP RI kao EEN partner te kako izraditi vlastiti profil za bazu POSLOVNE ili TEHNOLOŠKE suradnje.

PROGRAM

10:00 satiPozdravne riječi:
Dario Zorić, direktor Riječke razvojne agencije Porin d.o.o.
10:05 satiPredstavljanje EUROPE DIRECT Rijeka
Ana Jerković, EUROPE DIRECT Rijeka
10:20 satiO Europskoj poduzetničkoj mreži
Ana Ćosić Pilepić, suradnica za EU projekte STEP RI
10:35 satiBesplatne usluge EEN-a
Ana Ćosić Pilepić, suradnica za EU projekte STEP RI
11:05 satiKako izraditi vlastiti profil za bazu POSLOVNE ili TEHNOLOŠKE suradnje?
Ana Ćosić Pilepić, suradnica za EU projekte STEP RI
11:35 satiDruženje sudionika

Svoj dolazak potvrdite na mail adresu [email protected].

Radujemo se vašem dolasku!